Städning med bikarbonat blir mycket lättare med bikarbonat storpack.

De enklaste medlen fungerar mot kalkavlagringar. Med bikarbonat blir det snabbt rent och du slipper farliga kemikalier. Städningen blir snabbt klar.

Men för att få ordentlig rengöring med bakpulver måste du ha mycket att jobba med. Om du vill spara ännu mer pengar så ska du köpa bikarbonat storpack för maximal vinst.

Med bikarbonat går städningen snabbt

Använd det till exempel i köket. Bikarbonat bakpulver är nämligen perfekt att ha då du behöver få rent i diskhon. Ytor som är rostfria kan ändå börja rosta en del, det kan bakpulvret råda bot på.

Du kan lägga i lite natriumbikarbonat också. Pulvret kommer att bubbla. Smeten som blir ska du lägga på det drabbade området.

Se sedan om rosten har försvunnit. Torka sedan bort resterna med papper. Då blir det riktigt blankt och fint du blir supernöjd med din bikarbonat rengöring.

Bikarbonat gör städningen lättare helt enkelt

bleka

Ofta blandas bikarbonat till städning ut med potatismjöl och vatten. Ättika kan du alltid använda i en sprayflaska direkt på kakelplattorna för att få bort kalk på plattor. Det går att blanda detta med lite såpa och så sprayar du ofta direkt efter en dusch för att hålla det rent.

Ytorna har aldrig varit så rena förut. Blanda bra potatismjöl ättika och bikarbonat. Sedan är du igång med städningen i hela bostaden. Svårare en så är det inte.

Bikarbonat kan användas till madrasser

Det är inte fråga om bikarbonat istället för bakpulver utan om att alltid ha detta dundermedel hemma i stora mängder! Prova att applicera bikarbonat på ofräscha madrasser.

Lägg medlet direkt på madrassen. Låt sedan medlet verka. Bikarbonat rengöring Lukten försvinner efter ett tag med hjälp av medlet.

Dammsug bort resterna. Du kan dricka bikarbonat om du vill. Det kommer inte att skada din hud.

Prova bikarbonat där du tycker att det behövs

Precis som att du kan behandla en madrass med bikarbonat soda kan du behandla mattor och soffor. Det är bara att strö ut pulvret och låta det verka under cirka en kvarts tid för att därefter dammsuga upp det.

Vissa tycker att medlet luktar gott. Se utbudet i din butik.

Prova bikarbonat storpack

Om du ska städa ett helt hus så krävs det en del. Att spilla lite i ena hörnet funkar inte. Anledningen till att du ska köpa bikarbonat storpack är att det är mer för pengarna.

Genom att köpa bikarbonat storpack kan du spara pengar och det är ju också bra. Ibland säljs det på rea också. Prova att leta på nätet.

Bättre blir det inte

Det finns flera naturliga produkter som du kan använda för att få naturlig städning som inte skadar dig eller naturen. Bikarbonat måste blandas ut.

Det är vanligt att använda vinäger eller ättika för att få bukt med rost och kalk. Det finns doftämnen att lägga till. Så roligt har det aldrig varit att städa.

Prova dig fram. Så svårt är det inte.

Det är bra

Ibland tar det tid att sätta en ny vana. Det är ju en helt annan lukt än Klorin.

Det blir tryggt. Det är klart bättre än alternativet. Dina husdjur kommer också att uppskatta städning med bikarbonat. Så beställ ett bikarbonat storpack så att du inte står utan nästa gång lusten att städa faller på!