Såhär gör du det hemma – HUR MAN GÖR SOCKERFRI SLUSH

Har du en bra mixer? Då kan du enkelt göra egen slush. En god slush drink kräver bara koncentrat , is och vatten för att den ska bli god. På makeslush.com kan man hitta recept.com.

Vill du dessutom ha sockerfri ice slush så kan du använda en sockerfri essens.

Utan att använda en slushmaskin ska vi nu se hur man gör sockerfri slush. Undvik sockret och lev hälsosamt med egen slush!

slush

Bara ta fram en bra mixer och is om du ska göra egen slush.

Sockerfria recept på slush drinkar är svåra att hitta online men de kan hittas på makeslush.comcom finns både och. Kör isbitar i en stark mixer så behöver du sedan bara hälla i slushkoncentratet. Så får du en helt sockerfri , god ice slush.

Hemmagjord slush kräver ingen särskild maskin om du bara har is och en bra mixer. Om du väljer ett gott läskkoncentrat som är sockerfritt så får du en underbar slush. Tycker du om att det är sött så får du det men du slipper det onyttiga sockret.

Om du ska göra hemmagjord slush så är det bra att välja rätt typ av is.

Resultatet kan variera beroende på vilken is du använder. Hur gör man slush med enkel is? Med en mixer som klarar isens hårdhet får du till rätt is. slush maskin hemma Är isbitarna som tunga klumpar blir det troligtvis för svårt.

Om du köper färdig is eller har is i formar så blir det rätt storlek och bättre resultat. Isen blir då snabbare till rätt konsistens för att din slush ska bli helt perfekt.

Slushmaskinen är överflödig om du först kollat att din mixer är stark nog. Då du även vill använda den till annat så kan det vara bra att köpa en ny om din inte håller. På allt-fraktfritt och prisad finns en bra mixer.

Ett läskkoncentrat utan socker måste man välja med omsorg.

Att göra egen slush med läskkoncentrat och hur man gör sockerfri slush är enkelt om man vill ha utan socker. En del sockerfria smaker till slush smakar inte bra.

Läskkoncentrat som är sockerfritt när du tänker göra egen slush finns hos Aromhuset där du får det söta utan sockret. Sockerfri slush smakar som om den hade socker men utan att ha det. Det blir lyckat gång på gång och du kan testa med olika smaker för variationens skull.