Prova att göra cappuccino med Dolce Gusto kaffekapslar

Kaffe är ju gott alla timmar på dygnet. Med Dolce Gusto kaffekapslar kan du alltid göra en härlig cappuccino hemma. Det finns kapslar som är särskilt till för denna klassiska dryck.

billiga

Tillsätt bara vatten i apparaten tillsammans med kaffet. Kaffet blir perfekt med en Cappuccino maskin. Riktigt kul och roligt helt enkelt.

Det är enkelt att använda Dolce Gusto kaffekapslar

Det följer alltid med instruktioner som du ska läsa. Kanske finns kapselmaskinen på nätet. Du ska placera kaffekapseln på rätt plats och det måste givetvis vara en kapsel gjord för Dolce Gusto från Nescafe.

Dosera rätt mängd vatten innan du startar apparaten. Då kommer hett vatten att med högt tryck gå genom kaffekapseln. Om du vill göra kall dryck måste du se till att spaken för vattentemperaturen står på kallt läge.

Kasta kapseln när den är tom. Man kan bara använda den en gång. Ta en till i annat fall.

Vad är en Cappuccino maskin?

Dolce Gusto kan användas som Cappuccino maskin men är inte en regelrätt maskin för cappuccino. Det beror på att den inte använder mer än kapseln för att göra drycken. Kapslar för Dolce Gusto innehåller mjölkpulver när du ska göra latte eller Dolce Gusto cappuccino.

Det är ju ingen Cappuccino maskin men det spelar ju ingen roll. Kaffet blir helt klart godare.

Var kan du köpa kapslar till Dolce Gusto maskinen? kapslar kaffemaskin

Köp kapslar oberoende av kaffesort. Det finns gott om alternativ och det viktigaste är att du säkrar dig om att du beställer Dolce Gusto kaffekapslar och inte något som är för ett annat märke.

Om kapslarna inte passar så blir det inget kaffe. Se på lite olika varianter och välj rätt med tanke på den typ av kaffe du vill ha som espresso eller cappuccino.

Kostnaden varierar också. Det är aldrig lönt att köpa billigt för att datumet snart är nått eller för att det är något skumt med kaffet. Bra kaffe finns lite varstans.