Hembryggning.se är en nystartad och fraktfri trevlig webbutik med stort kvalitessortiment från Gert Strand AB

Det svenska familjeföretaget Gert Strand AB presenterar en fraktfri hembryggningsbutik med världens största sortiment inom hembryggning samt gör vinbryggning på ett smartare sätt: www.hembryggning.se

Med målet att föra de absolut bästa varorna, den högsta kvaliteten och 41 års erfarenhet lanseras nu webshopen hembryggning.se och erbjuder hembryggare med den unika produktkvalitet som tidigare sålts enbart till bryggeri nu i konsumentförpackning.

I sortimentet finns bl.a. Prestige sprit- och liköressenser, Turbojäst, Aktivt Kol, mätinstrument och Ingredienser för bryggning. Med egen utveckling och produktion tillverkas över 200 olika essenser som ger Prestige essenserna en unik ställning för smaksättning av sprit. Den enklaste essensen innehåller 8 substanser och de mer komplexa betydligt mer komponenter.

Turbojäst lanserades ursprungligen av Gert Strand och kallades i början av 80-talet för Superjästen. Under lång tid var Superjästen den bästa jästen på marknaden men Gert Strands utveckling malde på och i slutet av 1990-talet ersattes Superjästen av den förbättrade rena Turbojästen som idag tillhandahålls i olika s.k. Turbos med unika egenskaper, alla i toppklass. Turbojästen är den samma som levereras till bryggindustrin på distillery-yeast.com – men i konsumentpack.

Hembryggning.se tillhandahåller konsumentförpackat Aktivt kol av optimal kvalitet som ger det bästa resultatet. En stor del av den kunskap som idag finns om aktivt kol kommer från Gert Strand och i butiken finns därför flera olika typer av aktivt kol för att tillgodose de höga kvalitetskrav konsumenterna ställer. De aktiva kolen är utvalda av Gert Strand AB och allt aktivt kol batch-testas med en egenutvecklad kvalitetsäkringsmetod innan förpackning sker.

Från världsledande tyska företaget Widder OGH tillverkar hembryggning.se alkoholmätare, öxlemätare, termometrar och mätglas i lab-kvalitet. För de som inte vill ha den absolut högsta kvaliteten erbjuder butiken också de mest prisvärda instrumenten från Kina.

Hembryggning.se har ett unikt sortiment som tillfredsställer även den mest krävande hembryggare. I onlinebutiken saluförs all utrustning som plast- och vinhinkar, livsmedelskranar för fat och dunkar, doppvärmare, vinfiltreringsapparater och alla ingredienser som krävs för hembryggning.

I varusortimentet finns även söta läskkoncentrat (4 cl till 1 liter läsk är doseringen) med väldigt lite socker, eller inget socker alls, men med samma sötma som vanlig läsk. Clicka här nu för mer info

Det tillhandahålls även kolsyrat vatten kaffe- och vispgräddearomer – allt för den goda smaken skull. Hembryggning.se är den kompletta butiken med bra produkter för krävande hembryggare.

Produkterna finns i nya www.hembryggning.se butiken och levererar direkt till konsument. Under en begränsad tid levereras alla beställningar fraktfritt inom Sverige.

Be the first to comment

Leave a Reply