Det sägs ju att man ska starta eget i kristider

Ett bra sätt att komma igång efter att ha starta eget är att bli återförsäljare av produkter som Grönfri.

Ger du dig in i tjänstesektorn går du nästan omedelbart med vinst eftersom du säljer din egen tid. Många väljer att satsa på det nu.

Om man funderar på det så ser man att det är enkelt. Preparatet är hur bra som helst. Ca 4 år senare ringer kunden igen och så fortsätter det. Surfa runt lite och bli förvånad.

Många klarar av att arbeta som egenföretagare. Det växer ju mossa lite varstans. Tala bara om för kunderna vad du kan stå till tjänst med.

få

Våga starta eget du också

Börja i liten skala och jobba dig uppåt. En budget på ett par hundra är allt som behövs för ett lyckat jobb. Ta bara bort sådant som är skadligt.

För de flesta växter tappar sin klorofyll och bladen blir vita om det kommer Bensalkonklorid, den verksamma beståndsdelen, på dem.

Marknaden är större än du tror. Mossa växer ju inte bara på hustak.

Om du ser att det behöver åtgärdas fler saker så kan du erbjuda dig att göra det också. Du kan erbjuda olika fasadjobb. Köp en ejektorspridare sedan är du igång.

Så tjänar du mer pengar på samma uppdrag. Det gäller förstås att du jobbar med ett bra medel mot påväxt som Grönfri eller Påväxtstopp.

Då kan du tjäna stora pengar. Grönfri Proffs är en 25%-ig lösning av Bensalkonklorid. Påväxtfri Proffs är en konkurrerande produkt också med 25% Bensalkonklorid som verksam beståndsdel och betydligt billigare.

Det finns starkare lösningar också. Kostnaden kan ibland bli så låg som halva priset om det blandas ut.

Inte nog med detta, priserna för takbehandlingar är skyhöga. Leta själv så får du se. 10000 är inget ovanligt. Det är efter avdrag för ROT.

När du etablerar dig kan du ta halva priset och ändå tjäna multum. 5000 kanske + ROT och du får 10000.

Mer blir det. Knyt kontakter direkt. Det är bra att ha bra grejor från början.

Oftast krävs det ingen registrering eller intyg. Deklarera på nätet. Använder du egenanställningsföretag så blir det ännu lättare.

Var noga i förarbetet.Googla på syna.se. Då kan du ta betalt innan jobbet börjar.

Om pengarna rullar in så kan du bilda bolag istället. Det blir lite tryggare för dig. Skaffa företagsförsäkring. Företagsskatten är viktig också.

Med tiden kan du skala upp om du skulle vilja det. Kunder som hör av sig kan du meddela att du är fullbokad alla vardagar men kan komma i helgen. En bra sidoinkomst.

Så hittar du kunderna!

Sprid ordet om din verksamhet. Marknadsföringen behöver inte vara så komplicerad när det är dags att starta eget, det gäller bara att komma igång.

Du kan till exempel få hjälp med att bygga en enkel hemsida som fungerar som visitkort och som gör det lättare för folk att komma i kontakt med dig. Facebook likaså. Lokala Googleannonser som bara visas på din ort är ett annat sätt.

Hör med andra hur de gjorde. På nätet finns det mesta.

Annonsera på stan. Det är bara fantasin som sätter stopp. Så är det. Dessutom kan du använda anslagstavlor för att hänga upp posters som berättar mer om din verksamhet. De finns i affärer.

Ett enkelt sätt att börja.
få bort svartmögel
Hör dig för hos villaföreningar. Se över dina möjligheter.

Du kan tjäna bra med pengar.

Kostnad för att starta eget företag och hur du får ner den

Du ska inte starta eget utan en budget på plats. Börja med att låna utrustning. Dra nytta av alla bidrag som finns kring företagande.

Kostnaderna kan hållas låga.