Allt-fraktfritt.har tagit fram en Zero Julmust med orignalsmaken, sockerfri och sötad med ett sötmedel tillverkat av strösocker för i särklass bästa smak

Allt fler gör personlig läsk som är hälsosam med läskmaskin och trycket har varit grandiost på Aromhuset att ta fram en mycket fin sockerfri julmust. Nu finns den och räcker dessutom till hela 12,5 liter färdig Zero sockerfri julmust.

Julmust i butiken består av ungefär 1/10 socker, 1 1/2 hekto i en 1,5 liters flaska. Med Aromhuset Zero Julmust läskkoncentrat, där man tillsätter 4 cl till en liter, ser man med egna ögon att hur lite socker det kan vara – allt man häller i flaskan är 40 ml smakextrakt.

cola

Aromhuset har framställt läskkoncentrat till läskmaskiner sedan 1980.

Så småningom blir det jultid igen och då vill vi dricka Julmust. Under december är varannan läsk som säljs en julmust. Men vi vill helst slippa onödigt mycket socker och då är det ju inte alltid så praktiskt att släpa flaskor ifrån butiken.

Lösningen stavas läskmaskin och ett koncentrat som du kan nyttja efter egen smak. Att man utför en rejäl prestation för miljön blir en ytterligare bonus.

Det finns god anledning att välja koncentrat för hemläsk. Den främsta är kanske att du på detta vis får en mycket godare läsk. Smakessenser är lätta att använda och dessa bör doseras på ett sätt som passar dej bäst. Dessutom så funkar de bra till alla varianter av läskmaskiner.

Zero Julmust läskkoncentrat doseras 4 cl till 1 liter färdig sockerfri Julmust.

Julmust som smakar så som den skall

När du handlar Aromhusets Zero läskkoncentrat för Julmust så får du en läsk som smakar så som den ska. Allt du behöver är en flaska med den klassiska smaken. Från en halvliter essens så erhåller du 12.5 liter kolsyrad Julmust enligt originalreceptet anno 1922.

Men du kan få mer om du av någon anledning vill ha en mildare arom genom att ta minskad mängd julmustkoncentrat. Koncentratet är redan drygt, en flaska räcker till 12,5 liter mot det vanliga 8 liter.

Detta är populärt med Zero Cola och Zero Indian tonic, ett flertal konsumenter använder halv dosering så en flaska räcker till 25 liter. Oavsett att Zero Cola marknadsförs för dubbla svenska priset i UK blev den tilldelad utmärkelsen Amazon Choice 2017, 2018, 2019 samt 2020.

Gör personliga smakblandningar med aromer till Sodastream, Aqvia, Vikingsoda alternativt andra läskmaskiner

Det är inte bara Julmust som blir lättare att göra om du har läskkoncentrat för din läskmaskin. Du kan ju till exempel göra ett eget Slush recept som smakar Julmust. Eller så kör du på Cola smak om du anser att Julmust och Slush ej går tillsammans.

Aromhuset, som också säljer 15 Slushkoncentrat, har tagit fram en ny metod att mixa Slush på någon minut, också sockerfri. Vilket i själva verket är omöjligt för socker behövs för att issörja ska slusha.

Metoden presenteras också den i webbshoppen allt-fraktfritt.se och bygger på köpta isbitar.

Så här kan man göra sockerfri Zero Cola slush på minuter, det går lika bra med Zero Julmust

Gör din egen sockerfria slush på minuter – bruksanvisning:

Ta fram en ordentligt bra mixer som är fin på att slå sönder is
Häll i 392 gram isbitar (väg dem)
175 ml kallt vatten
33 ml Zero Cola läskkoncentrat från Aromhuset.

Kör mixern tills du har en fin Slush (issörja).
Klart.

Ingen väntan i långa tider med slushmuggar som ska frysas in, flera kan serveras. Denna metod funkar oxå vid café-servering i lägre skala.

cola

Det här är så typiskt för Aromhuset. Existerar inte en fin produkt alternativt rimlig metod så uppfinner man den.

Just nu jobbar Aromhuset på en ny serie aromer till bubbelvatten, här kommer de före hela bryggeriindustrin (Pripps, Spendrups, Pepsi, Coca Cola m.fl.) med någonting helt nytt och jättegott. Projektet heter Sparkling Max och lär bli omtalat, möjligtvis sätta standard hur smaksatt kolsyrat mineralvatten ska smaka i framtiden.

Det är kul att blanda egen läskedryck och du kommer så småningom att upptäcka att du kan skapa den idealiska drycken på detta sätt. Smak för Sodastream, Vikingsoda, Aqvia och AGA kolsyremaskin är varierade och du kan nämligen mixa dem lite som du önskar.

Själv välja hur mycket kolsyra du vill ha eller mixa osötad Sockerdricka.

Julmust med lite extra kolsyra kan vara ett förslag alternativt så kör du med något coolare inslag som apelsin.

Med läskkoncentrat så får du en läskedryck som är helt unik, det existerar ett komplett utbud. Därutöver så kan du räkna med att den är nyttigare. På så vis att du drar ner på strösocker och på andra onödiga ämnen.

Din familj och kompisar kommer att glädjas åt att du kan bjuda på så fräsch Julmust eller Cola, exakt det de känner för!

kolsyrat

Bubbla vatten hemma och använd smaker du inte någonsin tröttnar på

Kanske har du känt dig irriterad mitt i sommaren eftersom du ville ha Julmust men inte kunde hitta detta då butikerna inte saluför. Alternativt så tycker du att det bordsvatten som du köper i affären inte är så gott. Av läskkoncentrat så kan du få den förfriskning du vill ha då du vill ha den.

Till på köpet så kommer du inte att lessna på din egen hemmagjorda läskedryck. Den kan hela tiden skifta arom och så kan du variera styrka så att det blir mera eller mindre läsk eller mer eller mindre smaksatt bubbelvatten.

Välj rätt smaker till kolsyremaskin så att du har det som krävs

När du beställer läsksmaker till din läskmaskin så ska du passa på att välja dem som du har störst behov av. Det kan vara klokt att fluktuera lite. Ha Grape Tonic redo för helgens fest med vännerna och Cola och Julmust för familj eventet.

Du får prisvärd läskedryck som smakar bättre än det mesta som du kan anskaffa i butiken. Aromhusets läskkoncentrat hittar du på allt-fraktfritt.se har alltid originalextrakten som smakgivare.

Du bestämmer själv mängden kolsyra och styrkan på aromen. festmust smaker sodastream Det blir delikat dryck till maten, till mellanmålet och då du bara känner för någonting som smakar smaskigt och inspirerande.