Prova att göra detta superbilliga vin

Inte alla av oss har råd att ha ett glas gott vin på våra bord vid våra måltider.

Men om det nu vore genomförbart, skulle alla älska att äta till ackompanjemang av denna dryck.


Vinsasen finns på http://allt-fraktfritt.com/hembryggning-20/vinsatser-91/vit-druvvinsats-pa-druvpulver-30-flaskor-814.html.

Vin är en dryck som har firats efter urminnes tider.

Det är handlingar som visar att det bryggdes och fanns med på favoritlistan allaredan när människan absolut hade lärt sej att bruka sin födoämnen.

Denna dryck rekommenderas för förbrukning av män, kvinnor och pensionärer.

Det röda druvvinet speciellt har visat ett litet antal exceptionella egenskaper vad innefattar att stoppa åldrande, typ att det har flera medicinska fördelar om de tas jämnt eftersom det är extremt rikt på antioxidanter.

För dem som inte kan inhandla vin, är allt ej förlorat.

Vem som helst kan göra en skaplig vin med ingredienser från kökshyllan.

Detta inlägg kommer att visa dej hur man tillverkar detta.

Med lite övning kommer du att kunna tillreda ditt eget billiga vin som i smak kan tävla med de allra bästa (hmmm).
Gratis On-Line vinbok finns här. Bästa vinsatserna finns här.

Vad du ska för ditt hemgjorda vin

En halv bägare socker

144 gram druvsaft (ca tre burkar) – se till att dessa är 100 procent druvsaft och inte har några andra tillsatser

En flaska vari man kan jämföra 4 liter vätska

Två-tre reguljära ballonger

Vatten – Det rekommenderas att begagna destillerat vatten, men man kan begagna ditt vanliga kranvatten för att fler minska kostnaderna

Ett stift som kommer att nyttjas för att göra några hål i ballongerna

Vinjäst. Men om man inte innehar det, kan vanligt bagerijäst funka också fast smaken blir tyvärr därnäst oxå.

Bese online efter ett bäst vinjäst, de kostar ej flera kronor per avklarad butelj.

För färskingar som ska lite mer orientering samt assistans, skulle det vara bra om du se till att du har med dej en mätkopp, ett gummisnodd alternativt, en tratt och flaskor

Kavla opp ärmarna och gör dej redo att göra vin

Ta tratten samt häll sedan saften i behållaren.

Häll samtliga tre burkar (totalt 144 gram) och häll efter att i dubbelt så mycket vatten.

Om du har tre burkar lemonad, häll sex burkar vatten.

Skaka alltsammans tills blandningen blir helt homogen.

Vid denna punkt, tillsätt den hälft koppen socker.

Skaka åter djupt.

Sockret bör vara helt löst i slutet av blandningen.

Nu tar vi jästen.

Följ instruktionerna, blanda ut jästen i enlighet med instruktioner samt få den beredd för användning.

När jästen är klar, tillsätt också denna till blandningen du har och skaka igen.

När detta har slutförts, binda man ballongen till mynningen utav behållaren.

Säkerställ att ballongen har några hål i sej innan man knyter fast den till mynningen av behållaren.

Det finns ett i synnerhet fason att binda ballongen till mynningen av behållaren.

Det ska vara väl gjort samt tätt (här kan du använda snöre alternativt gummisnodd att knyta med).

Placera behållaren på en varm plats, där den inte borde störas på åtminstone en halv dag (12 timmar).

Vid slutet av denna tid kommer du att höra poppande läte av bubblor.

Detta är ett bevis på att jästen funkar väl.

När dagarna passerar (processen kan ta några 2-3 veckor) kommer ballongen att bli bombastisk med gas som genereras utav jäsningsprocessen.

Så länge ballongen blåses opp är processen verksam.

Man kommer att kunna när vinet är klart, när ballongen töms.

Ditt vin är färdigt!

Nu behöver du tappa det makligt igenom en sil i de flaskor man vill lagra det i.

Flaskorna skall företrädesvis få en dunkel färg.

Stoppa in i kylskåpet och njut efter av ditt eget vin som kostade nästan ingenting – men det är smaskigt!

Be the first to comment

Leave a Reply